RATATOUILLE

2500 GRM

Dette er stekegrønnsaker, perfekt til vegetar lasagne, torskemiddagen m.m. For best resultat bør du frese dem raskt for å fordampe vann, evnt. wokke dem kjapt på sterk varme.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 17640
EPD-nummer: 693622
GTIN: 07026510176403

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

119 produkter i databasen

Ingredienser

Squash, Paprika grønn, Paprika rød, Tomat, Aubergin, Løk

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 92 kJ/ 22 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,05 g
Karbohydrat 3,20 g
hvorav
- Sukkerarter 3,20 g
Protein 1,00 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 17640
EPD-nummer 693622
GTIN 07026510176403
GTIN2 07026516176407
GTIN3 07026517176406
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 08.07.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i forvarmet stekepanne i 3-5 min, med olje eller margarin, smaksettes.
Ovnsbakes Bakes i kombidamper: 20-25 min på 200 grader.