ROSENKÅL

3000 GRM

Rosenkål er en hardfør grønnsak, som egner seg godt til dyrking i Norge. Ved å fryse den ned rett fra innhøstingen, bevares det høye innholdet av vitaminer og antioksidanter. Rosenkål inneholder også viktige folater som er viktig for dannelse av blodlegemer. For best resultat bør den kokes kjapt i fosskokende vann.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 12440
EPD-nummer: 968628
GTIN: 07026510124404

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

119 produkter i databasen

Ingredienser

Rosenkål

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 182 kJ/ 44 kcal
Fett 0,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 4,30 g
hvorav
- Sukkerarter 3,90 g
Protein 3,80 g
Salt 0,02 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 12440
EPD-nummer 968628
GTIN 07026510124404
GTIN2 07026516124408
GTIN3 07026517124407
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 21.06.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering