ROSENKÅL
3000 GRM
Rosenkål er en hardfør grønnsak, som egner seg godt til dyrking i Norge. Ved å fryse den ned rett fra innhøstingen, bevares det høye innholdet av vitaminer og antioksidanter. Rosenkål inneholder også viktige folater som er viktig for dannelse av blodlegemer. For best resultat bør den kokes kjapt i fosskokende vann.
Varenummer: 12440 | EPD-nummer: 968628 | GTIN: 07026510124404
Varenummer: 12440
EPD-nummer: 968628
GTIN: 07026510124404
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Rosenkål
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 182 kJ/ 44 kcal |
Fett | 0,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 4,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,90 g |
Protein | 3,80 g |
Salt | 0,02 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 12440 |
EPD-nummer | 968628 |
GTIN | 07026510124404 |
GTIN2 | 07026516124408 |
GTIN3 | 07026517124407 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 21.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |