ROTBLANDING GROVKUTT

2500 GRM

Består av gulrot kvartert, kålrotterning og sellerirotstav – ferdig blandet og klar til bruk! Passer godt til det aller meste, og tilberedes ved steking eller å bake dem i ovnen. Hurtig nedfrysing kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer og mineraler og gir deg næringsrike grønnsaker.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 15840
EPD-nummer: 2045698
GTIN: 07026510158409

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

131 produkter i databasen

Ingredienser

Gulrot, Kålrot, Selleri

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 132 kJ/ 31 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,02 g
Karbohydrat 6,00 g
hvorav
- Sukkerarter 6,00 g
Protein 0,90 g
Salt 0,06 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 15840
EPD-nummer 2045698
GTIN 07026510158409
GTIN2 07026516158403
GTIN3 07026517158402
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 17.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader.
Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering