Rotgrønnsaker julienne

2000g

En herlig blanding av kålrot, gulrot, pastinakk og selleri som passer ypperlig til både kjøtt og fisk, i supper, i pai eller bare i wraps med litt god saus til!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 15841
EPD-nummer: 5128715
GTIN: 07026516158410

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

133 produkter i databasen

Ingredienser

Kålrot, gulrot, pastinakk, selleri

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 160 kJ/ 38 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,03 g
Karbohydrat 6,90 g
hvorav
- Sukkerarter 5,60 g
Protein 1,20 g
Salt 0,04 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 15841
EPD-nummer 5128715
GTIN 07026516158410
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 09.07.2018
Oppdatert dato 08.07.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Ovnsbakes Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader.
Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering
Stekes Svisjes raskt i en panne eller ovnsbakes med olje eller smør og litt krydder.