SALATBØNNEBLANDING
1000 GRM
Bønner har blitt den nye supermaten og finner stadig nye bruksområder, spesielt innen vegetarmat. Prøv den også i en chiliconcarne, eller som et spenstig innsalg i salatbaren.
Varenummer: 1584 | EPD-nummer: 2086460 | GTIN: 07026510015849
Varenummer: 1584
EPD-nummer: 2086460
GTIN: 07026510015849
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Red kidneybønner, hvite cannelinibønner og grønne soyabønner.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 480 kJ/ 115 kcal |
| Fett | 2,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 9,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 10,10 g |
| Salt | 0,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Frosne grønnsaker |
| Varenummer | 1584 |
| EPD-nummer | 2086460 |
| GTIN | 07026510015849 |
| GTIN2 | 07026516015843 |
| GTIN3 | 07026518015841 |
| Opprettet dato | 27.10.2014 |
| Oppdatert dato | 15.01.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Stekes i forvarmet stekepanne i 3-5 min, med olje eller margarin, smaksettes. |
| Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
| Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 3-4 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |

















