Salatblanding med adzukibønner
1000 GRM
Salatblanding med adzukibønner
Varenummer: 15086 | EPD-nummer: 5441233 | GTIN: 07026510150861
Varenummer: 15086
EPD-nummer: 5441233
GTIN: 07026510150861

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Adzukibønner, grønne soya bønner, paprika, rødløk
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 456 kJ/ 109 kcal |
Fett | 1,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 14,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 6,40 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 15086 |
EPD-nummer | 5441233 |
GTIN | 07026510150861 |
GTIN2 | 07026516150865 |
GTIN3 | 07026517150864 |
Opprettet dato | 01.11.2019 |
Oppdatert dato | 15.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i forvarmet stekepanne, med olje eller margarin, smaksettes. |
Ovnsbakes | Bakes i kombidamper: 15-20 min på 190 grader. |
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |