SELLERI
2000 GRM
Denne anvendelige roten har lange tradisjoner i den norske husmannskosten! I tillegg til lavt energi- og fettinnhold, er den en kilde til kalium, som bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk. Bruk den i lapskaus, supper, puréer, rotmos, gratinerte poteter, i wok eller salater. Vær obs på at selleri kan fremkalle allergisk reaksjon for noen.
Varenummer: 1354 | EPD-nummer: 919290 | GTIN: 07026510013548
Varenummer: 1354
EPD-nummer: 919290
GTIN: 07026510013548
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Sellerirot
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 114 kJ/ 27 kcal |
| Fett | 0,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 2,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,60 g |
| Protein | 1,60 g |
| Salt | 0,06 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frosne grønnsaker |
| Varenummer | 1354 |
| EPD-nummer | 919290 |
| GTIN | 07026510013548 |
| GTIN2 | 07026516013542 |
| GTIN3 | 07026518013540 |
| Opprettet dato | 27.10.2014 |
| Oppdatert dato | 17.06.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader. |
| Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
| Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |

















