SOPPBLANDING
2000 GRM
Består av steinsopp, kantarell og champignon. Hent frem den deilige klare høststemningen i skogen! Sopp er flott som garnityr til en kraftig dyrestek, eller som et smaksrikt innslag til en enkel omelett eller risotto. En kremet soppsuppe er heller aldri feil. Vi har gjort det enkelt for deg å «sanke» sopp hele året!
Varenummer: 1864 | EPD-nummer: 1034750 | GTIN: 07026510018642
Varenummer: 1864
EPD-nummer: 1034750
GTIN: 07026510018642
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Champignon, Kantarell, Steinsopp
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 78 kJ/ 19 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 2,30 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 1864 |
EPD-nummer | 1034750 |
GTIN | 07026510018642 |
GTIN2 | 07026516018646 |
GTIN3 | 07026518018644 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 17.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i veldig varm stekepanne, med moderat mengde for best resultat. |
Kokes | Lag nydelig soppsuppe på produktet |