SPINAT HELE BLAD
1000 GRM
Spinat er en fantastisk fargeklatt som inneholder mange vitaminer og viktige antioksidanter. Den milde og aromatiske smaken gjør den anvendelig til mye; til supper, i pai eller som tilbehør til røkt laks, spekeskinke eller bacon!
Varenummer: 13351 | EPD-nummer: 1132968 | GTIN: 07026510133512
Varenummer: 13351
EPD-nummer: 1132968
GTIN: 07026510133512
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Spinat
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 89 kJ/ 21 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 0,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 2,30 g |
Salt | 0,08 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 13351 |
EPD-nummer | 1132968 |
GTIN | 07026510133512 |
GTIN2 | 07026516133516 |
GTIN3 | 07026517133515 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 08.07.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Varm opp i kjele på lav temperatur. |
Dampes | Kombiddamper: Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |