Nøkkelhullsmerking

Steinsopp

2000g

Steinsopp kan brukes i et bredt spekter av retter - fra supper og risotto til sauser, pasta, gratenger og viltgryter. Soppen tilfører en herlig dybde til mange retter, spesielt de som trenger en umamirik ingrediens. Steinsopp egner seg også svært godt som erstatning for kjøtt

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1856
EPD-nummer: 6628630
GTIN: 07026516018561

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

119 produkter i databasen

Ingredienser

Steinsopp

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 125 kJ/ 30 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 2,40 g
hvorav
- Sukkerarter 1,60 g
Protein 3,10 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 1856
EPD-nummer 6628630
GTIN 07026516018561
GTIN2 7026516018561
GTIN3 7026518018569
Opprettet dato 13.11.2024
Oppdatert dato 28.01.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stek i en tørr panne til vannet fordamper.
Varmebehandles Steinsoppen må varmebehandles før bruk.