VANNKASTANJER
2500 GRM
Er knasende sprø med litt nøtteaktig smak og med sitt lave kaloriinnhold kan du bare kose deg! De er også rik på kostfiber og kalium og inneholder lite karbohydrater. Ha dem i salat, eller wok dem raskt sammen med andre grønnsaker. Det er få grønnsaker som holder så godt på sprøheten som denne! Hurtig nedfrysing etter høsting, gjør at næringsstoffene bevares på best mulig måte.
Varenummer: 2634 | EPD-nummer: 616623 | GTIN: 07026510026340
Varenummer: 2634
EPD-nummer: 616623
GTIN: 07026510026340
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Vannkastanje
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 161 kJ/ 38 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 7,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,40 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 0,03 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Kina |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 2634 |
EPD-nummer | 616623 |
GTIN | 07026510026340 |
GTIN2 | 07026516026344 |
GTIN3 | 07026518026342 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 17.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i forvarmet stekepanne, med olje eller margarin, smaksettes. |
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 3-4 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |