VERTSHUSBLANDING
2000 GRM
Består av gulrotskiver, blomkål og aspargesbønner, og passer til det meste av middagsmat.
Varenummer: 1644 | EPD-nummer: 919449 | GTIN: 07026510016440
Varenummer: 1644
EPD-nummer: 919449
GTIN: 07026510016440

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
135 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot, Blomkål, Aspargesbønner
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 114 kJ/ 27 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,03 g |
Karbohydrat | 4,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,80 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,04 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 1644 |
EPD-nummer | 919449 |
GTIN | 07026510016440 |
GTIN2 | 07026516016444 |
GTIN3 | 07026518016442 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 22.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad |