VILTBLANDING
2500 GRM
Passer til det meste av kjøtt, og spesielt til vilt som navnet også tilsier. Hurtig nedfrysing kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer og mineraler og gir deg næringsrike grønnsaker
Varenummer: 17140 | EPD-nummer: 1034768 | GTIN: 07026510171408
Varenummer: 17140
EPD-nummer: 1034768
GTIN: 07026510171408
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Pariser gulrot, Rosenkål, Blomkål
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 127 kJ/ 30 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 3,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,30 g |
Protein | 2,20 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 17140 |
EPD-nummer | 1034768 |
GTIN | 07026510171408 |
GTIN2 | 07026516171402 |
GTIN3 | 07026517171401 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 08.07.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |