Crispy Chicken Burger 115g
Kyllingburger med panering, fryst.
Varenummer: 3070 | EPD-nummer: 5880901 | GTIN: 17057370030700
Varenummer: 3070
EPD-nummer: 5880901
GTIN: 17057370030700
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
6 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllinglårkjøtt* (58 %), panering (19,6 %) (maismel, maisstivelse, potetstivelse,sukker, salt, emulgator (E450i), hevemiddel (E500ii), chilipulver,fortykningsmiddel (E415), krydderekstrakt (paprika)), rapsolje, krydderblanding(modifisert tapiokastivelse, stabilisator (E450, E450i, E451i, E452),risstivelse, salt, antioksidant (E316), gjærekstrakt, fortykningsmiddel (E415),aroma). *Opprinnelse:Norge
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 159 kJ/ 278 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,40 g |
- Enumettede fettsyrer | 10,50 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 5,00 g |
Karbohydrat | 17,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3070 |
EPD-nummer | 5880901 |
GTIN | 17057370030700 |
GTIN2 | 17057370030700 |
GTIN3 | 77057370030702 |
Opprettet dato | 18.01.2022 |
Oppdatert dato | 17.01.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 1 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 1 dager |
Tilberedning
Varmebehandles | Crispy chicken burger tas direkte fra frys, og tilberedes etter eget program i MerryChef. Skal ikke fryses på nytt etter opptining. Må gjennomvarmes før servering. |