Grillpølse av kylling 110g
Grillpølse av kylling Kokt. Røkt.
Varenummer: 9009 | EPD-nummer: 6338099 | GTIN: 17057370090094
Varenummer: 9009
EPD-nummer: 6338099
GTIN: 17057370090094
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
6 produkter i databasen
Ingredienser
Skinn av kylling* (31 %), mekanisk utbeinet kyllingkjøtt* (24 %), vann, lårkjøtt av kylling* (13 %), tapiokastivelse, dekstrose, surhetsregulerende midler (E 326 vegetabilsk, E 261), krydder (ingefær, muskatnøtt, hvit pepper, svart pepper), konserveringsmiddel (E 250), antioksidant (E 301), kyllingprotein, potetfiber, kyllingkraftpulver, stabilisator (E 451), løk, muskatnøttekstrakt. *Opprinnelse : Norge
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 000 kJ/ 241 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 8,90 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 3,70 g |
Karbohydrat | 8,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 0,80 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 9009 |
EPD-nummer | 6338099 |
GTIN | 17057370090094 |
GTIN2 | 77057370090096 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.12.2023 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – pølser – bearbeidet |
Brick kode | Kyllingpølser – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 3 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 10 dager |
Tilberedning
Grilles | Varmes på grillen etter CK sin standard. |