Kylling Salatkjøtt 400g
Krydret og stekt kyllingkjøtt i små biter uten skinn. Dypfryst.
Varenummer: 3077 | EPD-nummer: 5921564 | GTIN: 07057370030772
Varenummer: 3077
EPD-nummer: 5921564
GTIN: 07057370030772
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
6 produkter i databasen
Ingredienser
Lårkjøtt av kylling* (95 %), vann, salt, dekstrose (mais), krydder, løk, paprika, purreløk, surhetsregulerende middel (E262), stabilisator (E451, E450), antioksidant (E301), smakstilsetning (paprika, sitron, oregano), kyllingaroma. *Opprinnelse: Norge.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 600 kJ/ 143 kcal |
Fett | 7,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,40 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,50 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 0,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 2,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3077 |
EPD-nummer | 5921564 |
GTIN | 07057370030772 |
GTIN2 | 17057370030779 |
GTIN3 | 77057370030771 |
Opprettet dato | 19.01.2022 |
Oppdatert dato | 16.11.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |
Tilberedning
Spiseklar | |
Spiseklar | Spiseklart produkt. Eventuell varmebehandling: Se egne retningslinjer for CK Tips: ikke tin mer enn dagsbehovet |
Spiseklar | Spiseklart produkt. Eventuell varmebehandling: Se egne retningslinjer for CK Tips: ikke tin mer enn dagsbehovet og produktet skal ikke fryses på nytt etter opptining |