Kylling Salatkjøtt ECC
400g
Krydret og stekt kyllingkjøtt i små biter uten skinn. Dypfryst.
Varenummer: 3077 | EPD-nummer: 5921564 | GTIN: 07057370030772
Varenummer: 3077
EPD-nummer: 5921564
GTIN: 07057370030772
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
36 produkter i databasen
Ingredienser
Lårkjøtt av kylling* (95 %), vann, salt, dekstrose (mais), krydder, løk, paprika, purreløk, surhetsregulerende middel (E262), stabilisator (E451, E450), antioksidant (E301), smakstilsetning (paprika, sitron, oregano), kyllingaroma. *Opprinnelse: Norge.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 600 kJ/ 143 kcal |
| Fett | 7,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,40 g |
| - Enumettede fettsyrer | 3,50 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
| Karbohydrat | 0,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,70 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 2,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3077 |
| EPD-nummer | 5921564 |
| GTIN | 07057370030772 |
| GTIN2 | 17057370030779 |
| GTIN3 | 77057370030771 |
| Opprettet dato | 19.01.2022 |
| Oppdatert dato | 04.11.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |
Tilberedning
| Spiseklar | |
| Spiseklar | Spiseklart produkt. Eventuell varmebehandling: Se egne retningslinjer for CK Tips: ikke tin mer enn dagsbehovet |
| Spiseklar | Spiseklart produkt. Eventuell varmebehandling: Se egne retningslinjer for CK Tips: ikke tin mer enn dagsbehovet og produktet skal ikke fryses på nytt etter opptining |

















