Kylling salatkjøtt ECC
500g
Varenummer: 9031 | EPD-nummer: 6604664 | GTIN: 07057370090318
Varenummer: 9031
EPD-nummer: 6604664
GTIN: 07057370090318
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
36 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdigvare er anvendt: 105 g lårkjøtt av kylling* uten skinn, salt, potetstivelse, krydder (paprikapulver, løkpulver, karve, purreløk, spisskummen, cayennepepper, ingefær, koriander, paprikaekstrakt, gurkemeie, karry, pepper, sitronaroma, oregano), dekstrose, gjærekstrakt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 650 kJ/ 155 kcal |
| Fett | 5,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,60 g |
| Karbohydrat | 0,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,90 g |
| Protein | 25,00 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 9031 |
| EPD-nummer | 6604664 |
| GTIN | 07057370090318 |
| GTIN2 | 17057370090315 |
| GTIN3 | 77057370090317 |
| Opprettet dato | 27.03.2025 |
| Oppdatert dato | 04.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |

















