Kyllingkorv ECC
300g
Varenummer: 9080 | EPD-nummer: 6808190 | GTIN: 07057370090806
Varenummer: 9080
EPD-nummer: 6808190
GTIN: 07057370090806
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
36 produkter i databasen
Ingredienser
Mekanisk utbeinet kyllingkjøtt* (36 %), kyllingskinn* (21 %), vann (21 %), lårkjøtt av kylling* (10 %), tapiokastivelse (5 %), salt, dekstrose, krydder (muskatnøtt, koriander, hvit pepper, ingefær, cayennepepper, svart pepper), kyllingprotein, løk, potetfiber, emulgator (E 451), kyllingbuljong (salt, gjærekstrakt, glukosesirup, kyllingfett, kyllingekstrakt, kyllingkjøttpulver, hvit pepper, rosmarin), solsikkeolje, antioksidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 856 kJ/ 206 kcal |
| Fett | 15,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,50 g |
| Karbohydrat | 6,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,30 g |
| Protein | 11,00 g |
| Salt | 1,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 9080 |
| EPD-nummer | 6808190 |
| GTIN | 07057370090806 |
| GTIN2 | 17057370090803 |
| GTIN3 | 77057370090805 |
| Opprettet dato | 04.11.2025 |
| Oppdatert dato | 04.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 62 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















