Bildebeskrivelse

Kyllingpålegg Pepper

250g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 9100
EPD-nummer: 6808208
GTIN: 07057370091001

PRODUSENT: Norsk Kylling AS

VAREMERKE: Norsk Kylling

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


36 produkter i databasen

Ingredienser

Kyllingfilet* uten skinn (85%), vann (7%), potetstivelse (2%), salt, risstivelse, pepper, konserveringsmiddel E 250), antioksidant (E331), surhetsregulerende midler (E508, E262), emulgator (E451), stabilisator (E450), buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, sukker, løk, løpstikke).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 420 kJ/ 99 kcal
Fett 0,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 2,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 20,00 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 9100
EPD-nummer 6808208
GTIN 07057370091001
GTIN2 17057370091008
GTIN3 77057370091000
Opprettet dato 05.11.2025
Oppdatert dato 05.11.2025

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. -1 grader (C)
Holdbarhet, total 38 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt