Kyllingpålegg Pepper
250g
Varenummer: 9100 | EPD-nummer: 6808208 | GTIN: 07057370091001
Varenummer: 9100
EPD-nummer: 6808208
GTIN: 07057370091001
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
36 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet* uten skinn (85%), vann (7%), potetstivelse (2%), salt, risstivelse, pepper, konserveringsmiddel E 250), antioksidant (E331), surhetsregulerende midler (E508, E262), emulgator (E451), stabilisator (E450), buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, sukker, løk, løpstikke).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 420 kJ/ 99 kcal |
| Fett | 0,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 2,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 20,00 g |
| Salt | 1,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 9100 |
| EPD-nummer | 6808208 |
| GTIN | 07057370091001 |
| GTIN2 | 17057370091008 |
| GTIN3 | 77057370091000 |
| Opprettet dato | 05.11.2025 |
| Oppdatert dato | 05.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | -1 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 38 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















