Panert indrefilet ECC
1500g
Varenummer: 9052 | EPD-nummer: 6696892 | GTIN: 07057370090523
Varenummer: 9052
EPD-nummer: 6696892
GTIN: 07057370090523
PRODUSENT: Norsk Kylling AS
VAREMERKE: Norsk Kylling
36 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling* indrefilet (69 %), vann (13 %), maismel (5 %), rapsolje (5 %), rismel (5 %), salt, surhetsregulerende midler (E 262, E 500), potetstivelse, maisstivelse, stabilisatorer (E 451, E 450), sitrusfiber, dekstrose, antioksidant (E 301), kyllingaroma, fortykningsmiddel (E 415).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 717 kJ/ 171 kcal |
| Fett | 6,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,70 g |
| Karbohydrat | 11,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 9052 |
| EPD-nummer | 6696892 |
| GTIN | 07057370090523 |
| GTIN2 | 17057370090520 |
| GTIN3 | 77057370090522 |
| Opprettet dato | 31.10.2025 |
| Oppdatert dato | 04.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















