FISKEGRATENG
2,5 KG
2,5KG +
Varenummer: 1001610 | EPD-nummer: 830737 | GTIN: 07036261162204
Varenummer: 1001610
EPD-nummer: 830737
GTIN: 07036261162204
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
432 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, seifilet (Pollachius virens) 25 %, makaroni (gluten) 20 %, margarin [rapsolje, vann, salt, emulgator E471/solsikkelecitin, surhetsregulerende middel E330, smøraroma], skummetmelkpulver, kavring (gluten), modifisert maisstivelse, eggepulver [eggeplomme, melkeprotein, eggehvite, laktose], fiskekraft [fiskekjøtt, salt], salt, muskatnøtt, pepperekstrakt. Fangstområde for sei: Nordøstlige Atlanterhavet, FAO 27.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 513 kJ/ 122 kcal |
Fett | 5,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 11,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,30 g |
Protein | 8,00 g |
Salt | 0,65 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 1001610 |
EPD-nummer | 830737 |
GTIN | 07036261162204 |
GTIN2 | 7036260116222 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |