HOKI FILET SPRØBAKT 115G
3,45 KGM
1 krt á 3,45kg (Frysevare)
Varenummer: 11687 | EPD-nummer: 1176841 | GTIN: 07036260116871
Varenummer: 11687
EPD-nummer: 1176841
GTIN: 07036260116871
INFORMASJONSEIER: Unil AS
PRODUSENT: Norsk Polar AS
VAREMERKE: NORSK POLAR
107 produkter i databasen
Ingredienser
Filet av hoki (Macruronus novaezelandiae) 53 %, vann, hvetemel, rapsolje, maisstivelse, salt, gjær, emulgator (E471, E472), stabilisator (E450, E451), rismel, surhetsregulerende middel E262, fargestoff E160b, fortykningsmiddel E401. Enkelte bein kan forekomme. Fangstområde for hoki: Sørvestlige Stillehavet, FAO 81. Kan inneholde spor av skalldyr, egg, soya, melk, selleri, sennep, sulfitt, bløtdyr.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Hvete |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Bløtdyr, Svoveldioksid eller sulfitter, Sennep, Selleri, Melk, Soya, Egg og Skalldyr
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 864 kJ/ 207 kcal |
Fett | 10,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 16,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
- Stivelse | 13,70 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | New Zealand |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 11687 |
EPD-nummer | 1176841 |
GTIN | 07036260116871 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2021 |
Oppdatert dato | 22.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |