KYLLINGFILET SPYD SWEET CHILI 30G, TH
1 KGM
4 pos á 1 kg (Frysevare)
Varenummer: | EPD-nummer: 3098605 | GTIN: 17036260002744
Varenummer:
EPD-nummer: 3098605
GTIN: 17036260002744
INFORMASJONSEIER: Unil AS
PRODUSENT: Norsk Polar AS
VAREMERKE: NORSK POLAR
107 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet fra Thailand (59 %), marinade [vann, glukosesirup, sukker, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), fortykningsmiddel E1420, eddik, salt, rød chilipuré, fortykningsmiddel E1414, hvitløkspasta, saltsammensetning (hevemiddel E500ii, salt, antiklumpemiddel E331iii), potetstivelse, chilipulver].
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 623 kJ/ 147 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 10,00 g |
- Stivelse | 6,00 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 2,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Thailand |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 3098605 |
GTIN | 17036260002744 |
GTIN2 | 7036260002730 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2021 |
Oppdatert dato | 22.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |