KYLLINGFILET SPYD
1 KG
SWEET CHILI 1KG
Varenummer: K000001819 | EPD-nummer: 3098605 | GTIN: 17036260002744
Varenummer: K000001819
EPD-nummer: 3098605
GTIN: 17036260002744
PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: PACKERS BRAND
1422 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet 74 % (opprinnelse: Thailand), vann, glukosesirup [inkl. surhetsregulerende middel E330, E500i], sukker, soyasaus (soyabønner, hvete, salt, vann), fortykningsmiddel E1420, eddik, salt [inkl. antiklumpemiddel E535], rød chili 1 %, fortykningsmiddel E1414, hvitløkspasta, saltsammensetning [surhetsregulerende middel (E500ii, E331iii), salt], potetstivelse, chilipulver.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 655 kJ/ 155 kcal |
Fett | 1,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,30 g |
Kostfiber | 1,20 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 2,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Thailand |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | K000001819 |
EPD-nummer | 3098605 |
GTIN | 17036260002744 |
GTIN2 | 7036260002730 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |