LAKSEFILET
14 KG
D-TRIM M/SKINN U/BEN 1,4-2.0
Varenummer: 10486 | EPD-nummer: 119933 | GTIN: 97036261156008
Varenummer: 10486
EPD-nummer: 119933
GTIN: 97036261156008

PRODUSENT: Unil AS
VAREMERKE: UNIL+
433 produkter i databasen
Ingredienser
Laksefilet (Salmo salar), oppdrettet i Norge. Enkelte ben kan forekomme.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 804 kJ/ 193 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,60 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 3,60 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,00 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 10486 |
EPD-nummer | 119933 |
GTIN | 97036261156008 |
GTIN2 | 97036261156008 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.01.2025 |
Oppdatert dato | 07.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |