LASAGNE BOLOGNESE
3 KGM
1 krt á 3kg (Frysevare)
Varenummer: 90180 | EPD-nummer: 2484111 | GTIN: 03329630081096
Varenummer: 90180
EPD-nummer: 2484111
GTIN: 03329630081096
INFORMASJONSEIER: Unil AS
PRODUSENT: Norsk Polar AS
VAREMERKE: NORSK POLAR
107 produkter i databasen
Ingredienser
Tomatsaus 27 % [vann, tomatpuré], vann, storfekjøtt 14,8 % (opprinnelse: Frankrike), semulegryn (durumhvete), emmentalerost (melk), løk, sopp, skummetmelkpulver, rapsolje, soyaprotein, modifisert maisstivelse, hvetemel, salt, hvitløk, basilikum, sukker, fortykningsmiddel (E415, E410), paprika, sort pepper, rosmarin, muskat. Kan inneholde spor av egg og fisk. Opprinnelsesland for tomatsausen er Spania og Portugal.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Hvete |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Soya | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Fisk og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 567 kJ/ 135 kcal |
Fett | 5,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,50 g |
Karbohydrat | 13,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
- Stivelse | 11,00 g |
Kostfiber | 1,60 g |
Protein | 7,20 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 90180 |
EPD-nummer | 2484111 |
GTIN | 03329630081096 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.10.2022 |
Oppdatert dato | 21.10.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |