Uerfilet serveringsstykker 90-130g
5 KGM
1 krt á 5kg (Frysevare/Vektvare)
Varenummer: 11675 | EPD-nummer: 329797 | GTIN: 07036260116758
Varenummer: 11675
EPD-nummer: 329797
GTIN: 07036260116758
INFORMASJONSEIER: Unil AS
PRODUSENT: Norsk Polar AS
VAREMERKE: NORSK POLAR
107 produkter i databasen
Ingredienser
Sjøfrosset uer (Sebastes marinus), beskyttende vannglassering. Enkelte bein kan forekomme. Fangstområdet for uer: Nordøstlige Atlanterhav, FAO 27.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 394 kJ/ 94 kcal |
Fett | 2,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 1,20 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,10 g |
Salt | 0,30 g |
Vitamin A | 3,00 µg (0% *) |
Vitamin E | 1,40 mg (12% *) |
Riboflavin | 0,10 mg (7% *) |
Niacin | 2,00 mg (12% *) |
Vitamin B6 | 0,20 mg (14% *) |
Vitamin B12 | 1,00 µg (40% *) |
Kalsium | 21,00 mg (3% *) |
Fosfor | 190,00 mg (27% *) |
Jern | 0,20 mg (1% *) |
Magnesium | 26,00 mg (7% *) |
Sink | 0,30 mg (3% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Kina |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 11675 |
EPD-nummer | 329797 |
GTIN | 07036260116758 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2021 |
Oppdatert dato | 22.09.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |