Ajour Lys Lapskaus 2 x 2,5kg
2 x 2500g
Tradisjonell lys lapskaus med potet, saltet svinekjøtt og rotgrønnsaker
Varenummer: 620337 | EPD-nummer: 5397815 | GTIN: 07037203630522
Varenummer: 620337
EPD-nummer: 5397815
GTIN: 07037203630522

PRODUSENT: Nortura
VAREMERKE: Ajour
15 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, vann, 16 % norsk svinekjøtt (77 % svin, salt, sukker, krydder, svineprotein), gulrot, kålrot, purreløk, sellerirot, potetmospulver (92 % poteter, skummetmelk, salt, rapsolje, emulgator (monoglyserid), krydder), salt, bestrålt krydder.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 246 kJ/ 59 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 6,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 1,23 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 620337 |
EPD-nummer | 5397815 |
GTIN | 07037203630522 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.11.2019 |
Oppdatert dato | 15.11.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter. |
Trekkes | Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter. |
Varmebehandles | Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring. |