Ajour Lys Lapskaus 2 x 2,5kg

2 x 2500g

Tradisjonell lys lapskaus med potet, saltet svinekjøtt og rotgrønnsaker

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 620337
EPD-nummer: 5397815
GTIN: 07037203630522

PRODUSENT: Nortura

VAREMERKE: Ajour

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

15 produkter i databasen

Ingredienser

Potet, vann, 16 % norsk svinekjøtt (77 % svin, salt, sukker, krydder, svineprotein), gulrot, kålrot, purreløk, sellerirot, potetmospulver (92 % poteter, skummetmelk, salt, rapsolje, emulgator (monoglyserid), krydder), salt, bestrålt krydder.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 246 kJ/ 59 kcal
Fett 1,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 6,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,20 g
Protein 4,30 g
Salt 1,23 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 620337
EPD-nummer 5397815
GTIN 07037203630522
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.11.2019
Oppdatert dato 15.11.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 35 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Trekkes Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Varmebehandles Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.