Ajour Lys Lapskaus 2 x 2,5kg
2 x 2500g
Tradisjonell lys lapskaus med potet, saltet svinekjøtt og rotgrønnsaker
Varenummer: 620337 | EPD-nummer: 5397815 | GTIN: 07037203630522
Varenummer: 620337
EPD-nummer: 5397815
GTIN: 07037203630522
PRODUSENT: Nortura
VAREMERKE: Ajour
15 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, vann, 16 % norsk svinekjøtt (77 % svin, salt, sukker, krydder, svineprotein), gulrot, kålrot, purreløk, sellerirot, potetmospulver (92 % poteter, skummetmelk, salt, rapsolje, emulgator (monoglyserid), krydder), salt, bestrålt krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 246 kJ/ 59 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 6,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 1,23 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 620337 |
EPD-nummer | 5397815 |
GTIN | 07037203630522 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.11.2019 |
Oppdatert dato | 15.11.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter. |
Trekkes | Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter. |
Varmebehandles | Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring. |