Ajour Pasta Bolognese
Varenummer: 5000010635 | EPD-nummer: 6304125 | GTIN: 07037203640033
Varenummer: 5000010635
EPD-nummer: 6304125
GTIN: 07037203640033

PRODUSENT: Nortura
VAREMERKE: Ajour
15 produkter i databasen
Ingredienser
42% pasta (durumhvete, egg), hakkede tomater, løk, 6% norsk storfekjøtt, gulrot, rapsolje, tomatpuré, sellerirot, aroma, grønnsaksekstrakter, modifisert maisstivelse, hvitløk, rødvin ekstrakt, salt, sukker, melkeprotein, bestrålt krydder
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 446 kJ/ 107 kcal |
Fett | 5,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 11,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Protein | 3,50 g |
Salt | 0,83 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 5000010635 |
EPD-nummer | 6304125 |
GTIN | 07037203640033 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.09.2023 |
Oppdatert dato | 13.09.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |