ANDEBRYST 7,2KG
7,2 kg
Varenummer: 5000002442 | EPD-nummer: 2953537 | GTIN: 02301195000003
Varenummer: 5000002442
EPD-nummer: 2953537
GTIN: 02301195000003

PRODUSENT: Nortura
VAREMERKE: NORTURA
76 produkter i databasen
Ingredienser
Andebryst
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 790 kJ/ 182 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 5000002442 |
EPD-nummer | 2953537 |
GTIN | 02301195000003 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 30.04.2018 |
Oppdatert dato | 04.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |