Kalkunfilet konsistenstilpasset
1,5 kg
Varenummer: 5000007336 | EPD-nummer: 5473392 | GTIN: 07039610003395
Varenummer: 5000007336
EPD-nummer: 5473392
GTIN: 07039610003395
PRODUSENT: Nortura
VAREMERKE: NORTURA
76 produkter i databasen
Ingredienser
Kalkunkjøtt (64 %), kyllingskinn, vann, kyllingprotein, salt, potet, krydder, antioksidant E300, E306, E304, E330, E221, stabilisator E460, E450, E471.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 854 kJ/ 204 kcal |
Fett | 12,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 2,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,70 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kalkun, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 5000007336 |
EPD-nummer | 5473392 |
GTIN | 07039610003395 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.01.2022 |
Oppdatert dato | 28.01.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |