Kyllingfilet presset ca 120g singelfryst
5,0 kg
Varenummer: 5000006452 | EPD-nummer: 5254172 | GTIN: 07039611000270
Varenummer: 5000006452
EPD-nummer: 5254172
GTIN: 07039611000270
PRODUSENT: Nortura
VAREMERKE: MATBODEN
19 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet (90 %), vann, salt, natriumsitrat E331, dekstrose, vegetabilske fiber (potet), natriumacetat E262, natriumaskorbat E301, natriumkarbonat E500, E551, solsikkeolje
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 403 kJ/ 95 kcal |
Fett | 0,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 0,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 21,00 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, minimalt bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 5000006452 |
EPD-nummer | 5254172 |
GTIN | 07039611000270 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.10.2019 |
Oppdatert dato | 25.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |