Matboden Karbonader 5kg Enh Frys
5000 GRM
Varenummer: 467317 | EPD-nummer: 4967824 | GTIN: 07037204673177
Varenummer: 467317
EPD-nummer: 4967824
GTIN: 07037204673177
PRODUSENT: Nortura
VAREMERKE: MATBODEN
19 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt av svin og storfe (37 %), maskinelt utbeinet kjøtt av kylling, vann, melk. stivelse, salt, sitrusfiber, løk, krydder, cayenne.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 881 kJ/ 211 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 5,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 9,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 467317 |
EPD-nummer | 4967824 |
GTIN | 07037204673177 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 24.06.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |