BAGELS MED VALMUEFRØ
Varenummer: 3551 | EPD-nummer: | GTIN: 07051450035510
Varenummer: 3551
EPD-nummer:
GTIN: 07051450035510
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, salt, potetgranulat (poteter, solsikkeolje, emulgator (E471), stabilisator (E450), antioksidant (E304, E300, E223), surhetsregulerende middel (E330)), maltekstrakt av BYGG, gjær, vegetabilsk olje og fett (raps, kokos, fullherdet raps), valmuefrø, emulgator (E471, E472e), druesukker, melbehandlingsmiddel (E300), enzym, surhetsregulerende middel (E330), aroma, farge (E160a). Dekor: valmuefrø. Kan inneholde spor av nøtter, sesamfrø, melk og egg.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Rug), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 003 kJ/ 240 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 2,30 g |
Protein | 9,00 g |
Salt | 1,35 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3551 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07051450035510 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.04.2016 |
Oppdatert dato | 19.04.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |