BOSTONKAKE
2300 GRM
Varenummer: 94903 | EPD-nummer: 2364610 | GTIN: 07051450049036
Varenummer: 94903
EPD-nummer: 2364610
GTIN: 07051450049036
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
FLØTE, sukker, vann, EGGEHVITE, dekstrose (HVETE), kakaopulver/sitronpulver, gelatin, kakaosmør, MELKEPULVER, kakaosmør, modifisert stivelse (E1414), vegetabilsk fett (palme), glykose, salt, emulgator (E471, E472, E322 (SOYA), fortykningsmiddel (E466), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, stabilisator (E339, E401). Kan inneholde spor av nøtter.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 281 kJ/ 307 kcal |
| Fett | 24,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 16,00 g |
| Karbohydrat | 18,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 17,00 g |
| Kostfiber | 0,20 g |
| Protein | 2,40 g |
| Salt | 0,15 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 94903 |
| EPD-nummer | 2364610 |
| GTIN | 07051450049036 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2016 |
| Oppdatert dato | 09.03.2016 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 3 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















