Brødskala Halvgrovt

ELVEBRØD KNEIPP SKÅRET

750 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 91859
EPD-nummer: 2768406
GTIN: 07072047918597

PRODUSENT: Nærbakst AS

VAREMERKE: Nærbakst

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

334 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, sammalt HVETE og RUG (22%), gjær, salt, HVETEGLUTEN, vegetabilsk olje (raps, fullherdet raps), tørket surdeig av HVETE, emulgator (E471, E472e), enzymer (alfa-amylase). Kan inneholde spor av melk, soya, sesamfrø. Brødet er 33% grovt.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Rug
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sesamfrø og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 008 kJ/ 241 kcal
Fett 2,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 45,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Kostfiber 4,00 g
Protein 7,70 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 91859
EPD-nummer 2768406
GTIN 07072047918597
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 04.02.2016
Oppdatert dato 25.10.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 3 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt