Focaccia med havsalt/rosmarin (1200g)
Varenummer: 10625 | EPD-nummer: | GTIN: 07051450106258
Varenummer: 10625
EPD-nummer:
GTIN: 07051450106258
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, olivenolje, salt, manitoba surdeig (HVETEMEL, vann, gjær), potetgranulat (poteter, solsikkeolje, emulgator (E471), stabilisator (E450), antioksidant (E304, E300, E223), surhetsregulerende middel (E330)), gjær. Dekor: Havsalt og rosmarin. Kan inneholde spor av egg, melk, sesamfrø, soya og nøtter (mandel, valnøtt, hasselnøtt).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Rug), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 196 kJ/ 286 kcal |
| Fett | 8,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,30 g |
| Karbohydrat | 42,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,40 g |
| Kostfiber | 1,60 g |
| Protein | 8,20 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 10625 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07051450106258 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.04.2016 |
| Oppdatert dato | 11.01.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 0 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















