FRANSKBRØD, FINT
80 GRM
Vårt franskbrød er et saftig og luftig rundstykke toppet med valmuefrø. Nydelig til supper, salater, gryter, eller som påsmurt.
Varenummer: 93001 | EPD-nummer: 2678662 | GTIN: 07072047930018
Varenummer: 93001
EPD-nummer: 2678662
GTIN: 07072047930018
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, gjær, vegetabilsk olje og fett (raps, fullherdet raps), sukker, salt, emulgator (E471), aroma, farge(e160a), melbehandlingsmiddel (E300). Dekor: blå valmuefrø. Kan inneholde spor av: melk, egg, soya, sesam og nøtter(mandel,hassel,valnøtt).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 175 kJ/ 278 kcal |
Fett | 4,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 49,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Kostfiber | 2,30 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 93001 |
EPD-nummer | 2678662 |
GTIN | 07072047930018 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.12.2014 |
Oppdatert dato | 14.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |