GULROTBRØD RUNDT
580 GRM
Varenummer: 1677 | EPD-nummer: | GTIN: 07051450016779
Varenummer: 1677
EPD-nummer:
GTIN: 07051450016779
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, sammalt HVETE (28%), HVETEMEL, revet gulrot (9%), HAVREGRYN, RUGMEL, gjær, solsikkefrø, SOYAKJERNER, linfrø, maltet HVETE og BYGG, vegetabilsk olje (raps, fullherdet raps), fortykningsmiddel (E412), emulgator (E471, E472e), HVETEGLUTEN, surhetsregulerende middel (E270), maltekstrakt (BYGG), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Dekorert med gresskakjerner og SESAMFRØ. Kan inneholde spor av melk, egg, nøtter, sennep og lupin. Brødet er 51% grovt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 969 kJ/ 232 kcal |
Fett | 3,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 40,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,10 g |
Kostfiber | 5,30 g |
Protein | 8,20 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 1677 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07051450016779 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 09.09.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |