JESSHEIMBRØD
750 GRM
Varenummer: 91833 | EPD-nummer: 1132448 | GTIN: 07046250000165
Varenummer: 91833
EPD-nummer: 1132448
GTIN: 07046250000165
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, sammalt RUG, HVETE og BYGG (16,5%), HAVREGRYN (6,7%), HVETEKLI (2,5%), gjær, sukker, salt, vegetabilsk olje (raps, fullherdet raps), YOGHURTPULVER, HVETEGLUTEN, maltekstrakt av BYGG, tørket surdeig av hvete, emulgator (E471. E472e), surhetsregulerende middel (E330), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa-amylase), farge (E150c), aroma.Kan inneholde spor av egg, soya, nøtter(mandel, valnøtt, hassel) og sesam.Brødet er 56% grovt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 017 kJ/ 243 kcal |
Fett | 2,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 43,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,70 g |
Kostfiber | 5,30 g |
Protein | 8,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 91833 |
EPD-nummer | 1132448 |
GTIN | 07046250000165 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 16.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |