JOSEFINES SUNNE BRØD
750 GRM
Josefinebrødet er grovt brød uten hele korn. Et brød velegnet til både gammel og ung!
Varenummer: 91206 | EPD-nummer: | GTIN: 07051450912064
Varenummer: 91206
EPD-nummer:
GTIN: 07051450912064
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, HVETEMEL, sammalt HVETE og RUG(29%), HAVREGRYN(8%), HAVREKLI(1%), gjær, HVETEGLUTEN, , salt, vegetabilsk margarin(raps, fullherdet raps, emulgator (E472e, E471)), surdeig av HVETE, tørket surdeig av RUG, sukker, maltet BYGG, surhetsregulerende middel (E330), enzym (alfa-amylase, melbehandlingsmiddel (E300 og E262) og farge(E150a). Kan inneholde spor av: Melk, sesamfrø, soya. Brødet er 58% grovt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 068 kJ/ 256 kcal |
Fett | 3,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 45,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Kostfiber | 5,40 g |
Protein | 8,90 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 91206 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07051450912064 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 19.03.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |