Brødskala Grovt Nøkkelhullsmerking

JOSEFINES SUNNE BRØD

750 GRM

Josefinebrødet er grovt brød uten hele korn. Et brød velegnet til både gammel og ung!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 91206
EPD-nummer:
GTIN: 07051450912064

PRODUSENT: Nærbakst AS

VAREMERKE: Nærbakst

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

334 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, HVETEMEL, sammalt HVETE og RUG(29%), HAVREGRYN(8%), HAVREKLI(1%), gjær, HVETEGLUTEN, , salt, vegetabilsk margarin(raps, fullherdet raps, emulgator (E472e, E471)), surdeig av HVETE, tørket surdeig av RUG, sukker, maltet BYGG, surhetsregulerende middel (E330), enzym (alfa-amylase, melbehandlingsmiddel (E300 og E262) og farge(E150a). Kan inneholde spor av: Melk, sesamfrø, soya. Brødet er 58% grovt.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Havre, Hvete, Rug
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sesamfrø og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 068 kJ/ 256 kcal
Fett 3,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 45,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,80 g
Kostfiber 5,40 g
Protein 8,90 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 91206
EPD-nummer
GTIN 07051450912064
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 04.02.2016
Oppdatert dato 19.03.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 3 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt