KRANSEKAKE 18 R
900 GRM
Varenummer: 94853 | EPD-nummer: 1206754 | GTIN: 07051450058533
Varenummer: 94853
EPD-nummer: 1206754
GTIN: 07051450058533
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, MANDLER, pasteurisert EGGEHVITE, fuktighetsbevarer (E965) (fra glutenfri hvetestivelse), maltodekstrin, rismel, potetstivelse, konserveringsmiddel (E200, E219). Dekorert med melisglasur (EGG). Kan inneholde spor av melk, gluten.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
|
Nøtter
Mandel |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
|
Nøtter
Mandel |
|
Ja |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 790 kJ/ 428 kcal |
| Fett | 18,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,60 g |
| Karbohydrat | 57,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 51,40 g |
| Kostfiber | 1,00 g |
| Protein | 8,30 g |
| Salt | 0,01 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 94853 |
| EPD-nummer | 1206754 |
| GTIN | 07051450058533 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2016 |
| Oppdatert dato | 09.03.2016 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -50 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 3 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















