MARIDALSBRØD ØKOLOGISK
500 GRM
Maridalsbrød er et økologisk og halvgrovt brød. Brødet er saftig, smakfult, og er uten hele korn.
Varenummer: 1650 | EPD-nummer: | GTIN: 07051450016502
Varenummer: 1650
EPD-nummer:
GTIN: 07051450016502
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk HVETEMEL, vann, økologisk sammalt RUG og HVETE (25%), økologisk MEIERISMØR, gjær, salt. Kan inneholde spor av soya, sesamfrø.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 039 kJ/ 249 kcal |
| Fett | 2,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,80 g |
| Karbohydrat | 46,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,30 g |
| Kostfiber | 4,70 g |
| Protein | 7,60 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferskt brød |
| Varenummer | 1650 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07051450016502 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2016 |
| Oppdatert dato | 16.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 3 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















