MÜSLIRUNDSTYKKE 90g
90 GRM
Varenummer: 1840 | EPD-nummer: | GTIN: 07051450018407
Varenummer: 1840
EPD-nummer:
GTIN: 07051450018407
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, HVETEMEL, HAVREMARV, HAVREGRYN, HVETEKLI, HASSELNØTTER, VALNØTTER, tranebær, rosiner, HAVREMEL, sukker, gjær, sirup, maltet HVETE, solsikkekjerner, vegetabilsk olje (raps, solsikke, fullherdet raps), BYGGMEL, salt, HVETEGLUTEN, MYSEPULVER (MELK), tørket surdeig av RUG, emulgator (E471, E472e), SOYAMEL, LAKTOSE, røstet BYGGMALT, surhetsregulerende middel (E330, E263), melbehandlingsmiddel (E300), aroma. Kan inneholde spor av egg, mandler, sesamfrø
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter
Hasselnøtter, Valnøtter |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Hasselnøtter, Valnøtter |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Egg og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 400 kJ/ 335 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 44,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,40 g |
Kostfiber | 6,30 g |
Protein | 10,60 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 1840 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07051450018407 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 09.09.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |