PEPPERKAKEDEIG 750G
750 GRM
Varenummer: 92345 | EPD-nummer: 1991926 | GTIN: 07051450063001
Varenummer: 92345
EPD-nummer: 1991926
GTIN: 07051450063001
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, sirup, sukker, margarin(Vegetabilsk fett og olje (raps, fullherdet kokos, fullherdet raps), vann, salt, emulgator (lecithin, E471), invertsirup, konserveringsmiddel(E200), surhetsregulerende middel(E270), antioksidant(E306), aroma), EGG, fløte(MELK), hevemiddel(E500), nellik, kanel, ingefær, sort pepper.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 610 kJ/ 385 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,50 g |
Karbohydrat | 60,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 30,40 g |
Kostfiber | 1,50 g |
Protein | 5,40 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 92345 |
EPD-nummer | 1991926 |
GTIN | 07051450063001 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 10.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |