SACHERKAKE 12 BIT (BB)
1600 GRM
Varenummer: 94854 | EPD-nummer: | GTIN: 07051450048541
Varenummer: 94854
EPD-nummer:
GTIN: 07051450048541
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
EGG, sukker, vegetabilsk olje (soya, raps), HVETEMEL, aprikoskjerner, MANDLER, vann, kakaomasse, kakaosmør, kakaopulver, FLØTE, semule (HVETE), emulgator (E322 (SOYA), E475, E471), fortykningsmiddel (E412, E440), salt, hevemiddel(E450, E500), aprikoser, konserveringsmiddel (E200, E211, E202), surhetsregulerende middel (E270, E262, E330), aroma, glykose-/fruktosesirup, konsentrert appelsinsaft, appelsin, stabilisator (E464), aroma. Kan inneholde spor av hasselnøtt og valnøtt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 090 kJ/ 500 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 29,00 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 94854 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07051450048541 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 09.03.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |