SJOKOLADEKAKE RUND
1500 GRM
Varenummer: 94905 | EPD-nummer: 1987130 | GTIN: 07051450049050
Varenummer: 94905
EPD-nummer: 1987130
GTIN: 07051450049050
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Bunn: (Sukker, HVETEMEL, EGG, vegetabilsk olje (raps), vann, fettredusert kakaopulver, modifisert potetstivelse, hevemiddel (E450, E500), MYSEPULVER (MELK), emulgator (E471, E481), salt, HVETEGLUTEN, stabilisator (E466, E412), aroma.) Krem: (FLØTE, sukker, vegetabilske olje og -fett (raps, fullherdet raps, kokos og palmekjerneolje), MEIERISMØR, fettredusert kakaopulver, vann, SKUMMETMELKPULVER emulgator (E322(SOYA), E492), antioksidant (E306), farge (E160b), aroma.) Kan inneholde spor av nøtter.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 430 kJ/ 340 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 40,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 30,00 g |
Kostfiber | 1,50 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 94905 |
EPD-nummer | 1987130 |
GTIN | 07051450049050 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 09.03.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |