SKILLINGSBOLLER
110 GRM
Luftig hvetebakverk med masse deilig kanel og sukker i svingene.
Varenummer: 92006 | EPD-nummer: 2678571 | GTIN: 07072047920064
Varenummer: 92006
EPD-nummer: 2678571
GTIN: 07072047920064
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, sukker, gjær, vegetabilsk olje(raps, fullherdet raps), surdeig av HVETE, HVETEGLUTEN, salt, kardemomme, vegetabilsk emulgator (E472e, E471), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), surhetsregulerende middel (melkesyre). Fyll: sukker og kanel. Dekor: Sukker. kan inneholde spor av melk, egg, nøtter(mandel, hassel, valnøtt), soya og sesamfrø.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 529 kJ/ 366 kcal |
Fett | 7,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 64,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 19,60 g |
Kostfiber | 4,00 g |
Protein | 8,20 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 92006 |
EPD-nummer | 2678571 |
GTIN | 07072047920064 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 17.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |