SKOLEBRØD

100 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 92007
EPD-nummer: 2678621
GTIN: 07072047920071

PRODUSENT: Nærbakst AS

VAREMERKE: Nærbakst

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

334 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, sukker, vegetabilsk olje (raps), gjær, inulin, emulgator (E472e, E471), salt, kardemomme, enzymer (alfa amylase), fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300) og aroma. VANILJEKREM (Vann, sukker, modifisert stivelse av potet, TØRRMELK, vegetabilsk fett (kokos), fortykningsmiddel (E412, E407), emulgator (E471),surhetsregulerende middel (E327, E 339, E450), salt, aroma, fargestoff (E160a, E160b)). Dekorert med melisglasur og kokos. Kan inneholde spor av egg, soya, nøtter(mandel, hassel, valnøtt) og sesamfrø.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Sesamfrø og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 262 kJ/ 302 kcal
Fett 8,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,84 g
Karbohydrat 47,47 g
hvorav
- Sukkerarter 14,89 g
Kostfiber 3,08 g
Protein 6,47 g
Salt 0,41 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 92007
EPD-nummer 2678621
GTIN 07072047920071
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 04.02.2016
Oppdatert dato 18.12.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 3 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt