SMULTRINGER PK A 50 STK
1750 GRM
Våre smultringer lages etter god gammel oppskrift. Tradisjonsrik og velsmakende. Ingen Jul uten!
Varenummer: 92287 | EPD-nummer: 2719086 | GTIN: 07072047902879
Varenummer: 92287
EPD-nummer: 2719086
GTIN: 07072047902879
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, sukker, KULTURMELK, EGG, KREMFLØTE, MEIERISMØR, vann, kardemomme, armagnac, glyserol, hevemiddel (E450, E500), fortykningsmiddel (E466), aroma, farge (E100, 160b). Kan inneholde spor av soya, nøtter(mandel, hassel, valnøtt).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel, Valnøtter), Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 235 kJ/ 295 kcal |
| Fett | 8,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,40 g |
| Karbohydrat | 48,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 21,50 g |
| Kostfiber | 1,20 g |
| Protein | 6,70 g |
| Salt | 0,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
| Varenummer | 92287 |
| EPD-nummer | 2719086 |
| GTIN | 07072047902879 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2016 |
| Oppdatert dato | 16.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 3 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















